Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Saplantılı olduğu kadının eşinin aracına kurşun yağdırdı

Saplantılı olduğu kadının eşinin aracına kurşun yağdırdı


Sarıyer'de yaşanan olayda, bir şahıs, saplantı derecesinde aşık olduğu bir kadının eşinin aracına silahlı saldırı düzenledi.

Saplantılı olduğu kadının eşinin aracına kurşun yağdırdı

Olay, geçtiğimiz ay Sarıyer Yeniköy'de meydana geldi. Muzaffer Ç., evinde otururken aracına silah sesleri duydu ve dışarı çıktığında aracının kurşunlandığını fark etti. Olayı polise bildirdi ve polis ekipleri, saldırganın Muhammet D. olduğunu tespit etti. Muhammet D., gözaltına alındığında kendisini polis olarak tanıttı ancak yapılan araştırmada bu iddianın gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Muhammet D.'nin saplantılı bir şekilde aşık olduğu kadının eşine karşı saldırı düzenlediği anlaşıldı. Kadın, Muhammet D.'yi sürücü kursundan tanıdığını ve kendisine özel ders teklif ettiğini ancak teklifi reddettiğini belirtti. Daha sonra Muhammet D.'nin kendisini telefonla arayarak para istediği ve tehditler savurduğu bilgisi de ifadesinde yer aldı.

Muhammet D., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece "mala zarar verme" ve "tehdit-hakaret" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi