Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şanlıurfa'da change operasyonunda 5 tutuklama

Şanlıurfa'da change operasyonunda 5 tutuklama


Şanlıurfa'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde ağır hasar alan araçların şase ve motor numaralarının değiştirilerek başka araçlara takıldığı iddiası üzerine polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda 22 aracın şase ve motor numaralarının değiştirildiği tespit edildi.

Şanlıurfa'da change operasyonunda 5 tutuklama

Bunlardan 15'i gümrük kaçağı, 7'si ise hacizli araçta kullanılmıştır.

Bu operasyon kapsamında M.D. (26), B.D (24), A.K. (26), E.Ö. (26), M.K. (24), F.K. (24), M.Y. (36), F.K. (46) ve T.Y. (35) isimli 9 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden E.Ö. (26), B.D. (24), M.D. (26), M.K. (24) ve A.K. (26) tutuklandı, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu olay, depremzedelerden satın alınan ağır hasarlı araçların sahte şase ve motor numaraları kullanılarak trafikte aktif hale getirilmesiyle ilgili bir suçlamayı içermektedir. Polis ve adli makamlar, olayın tamamen aydınlatılması ve suçluların adalet önüne çıkarılması için soruşturmayı sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi