Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Samsun polisi denetliyor, bilgilendiriyor

Samsun polisi denetliyor, bilgilendiriyor


Samsun polisi, çocukların güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla okul çevrelerini ve servis araçlarını denetlemektedir.

Samsun polisi denetliyor, bilgilendiriyor

Bu denetimlerde Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe emniyet müdürlükleri görev almaktadır. Toplamda 73 ekip ve 215 personel ile gerçekleştirilen denetimlerde, 257 okulun çevresi, 2 bin 85 kişi, 53 metruk bina, 169 umuma açık iş yeri, park ve bahçeler kontrol edilerek denetlendi.

Bunun yanı sıra, Samsun polisi tarafından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından Reşadiye Mahallesi'nde vatandaşlara dolandırıcılık, evden ve iş yerinden hırsızlık, UYUMA, NARVAS, KADES ve temel güvenlik konularında bilgilendirme yapılmıştır. Vatandaşlar, bu konularda herhangi bir şüphe veya sorun yaşadıklarında derhal 112 acil çağrı merkezini aramaları gerektiği konusunda bilgilendirilmiştir. Ayrıca yapılan ihbarlarda kişisel bilgilerin gizli tutulduğu ve her ihbarın istisnasız olarak değerlendirmeye alındığı vurgulanmıştır.

Samsun polisi, hem okul çevrelerinin güvenliğini sağlama hem de toplumun suçlar konusunda bilinçlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi