Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Samsun Haziran ayı kaza bilançosu: 2 ölü, 839 yaralı

Samsun Haziran ayı kaza bilançosu: 2 ölü, 839 yaralı


2024 yılının Haziran ayında Samsun'da polis bölgesinde meydana gelen bin 16 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 839 kişi yaralandı.

Samsun Haziran ayı kaza bilançosu: 2 ölü, 839 yaralı

Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre, Haziran ayında Samsun’da 530'u ölümlü-yaralamalı ve 486'sı maddi hasarlı toplamda bin 16 kaza meydana geldi.

Türkiye genelinde ise Haziran ayında 53 bin 224 kaza meydana geldi. Bu kazaların 202'si ölümlü kaza olarak kaydedildi. Kazalarda 238 kişi hayatını kaybederken, 38 bin 560 kişi yaralandı. Türkiye genelinde ölümlü-yaralanmalı trafik kazalarına karışan araçların türlerine bakıldığında ise çeşitli araçlar arasında en yüksek sayı otomobillere aitti. Bisikletler, motorlu bisikletler, motosikletler, otomobiller, minibüsler, kamyonetler, kamyonlar, çekiciler, otobüsler, traktörler, arazi taşıtları, özel amaçlı araçlar, iş makineleri, ambulanslar, tankerler, trenler, tramvaylar ve diğer araçlar bu kazalara karışan araçlar arasında yer aldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi