Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Samsun'da Turizm Haftası kutlamaları

Samsun'da Turizm Haftası kutlamaları


Samsun'da, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir tören düzenlendi.

Samsun'da Turizm Haftası kutlamaları

 Etkinlikler, Atatürk Onur Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı coşkuyla okundu. İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hasan Kılıçarslan da bir konuşma yaparak, "Bu yıl 47'ncisi kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir araya geldik. Samsun'da turizm sektörünün geliştirilmesiyle ilgili valiliğimiz önderliğinde büyükşehrin ve tüm sektörlerin katılımıyla turizm master planı uygulaması yapıldı" dedi.

Kılıçarslan, Türkiye'nin turizm sektöründe önemli bir konumda olduğunu vurgulayarak, ülkenin bu alanda potansiyelini artırdığını ve liderliğe oynadığını belirtti. Samsun'un da turizmdeki yerini güçlendirmek için çaba sarf ettiğini ve turistik yerleri daha verimli hale getirmek için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Tören, katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Turizm Haftası etkinlikleri boyunca Samsun'da çeşitli etkinlikler ve faaliyetler düzenlenmeye devam edecek.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi