Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Samsun'da torbacılara şafak operasyonu: 5 gözaltı

Samsun'da torbacılara şafak operasyonu: 5 gözaltı


Samsun'da narkotik polisi tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da torbacılara şafak operasyonu: 5 gözaltı

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde önceden belirlenen farklı adreslere eş zamanlı olarak şafak operasyonu gerçekleştirdi. İlyasköy Mahallesi'nde yapılan operasyonda 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet hassas terazi, 11 adet fişek ve 8 adet kartuş ele geçirildi. Ayrıca, Balaç Mahallesi'nde ise 42 bin 143 adet sentetik ecza, 374.68 gram kokain ve 340 gram metamfetamin bulundu.

Operasyon kapsamında Ö.U (25), B.K (25), S.Ç (34), A.O (50) ve S.K (20) isimli 5 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma ise devam etmektedir.

Bu operasyon, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında atılan önemli adımlardan biridir. Emniyet güçlerinin bu tür operasyonlarla sokak satıcılarına ve uyuşturucu trafiğine yönelik mücadelesi devam etmektedir. Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında, gözaltına alınan şahısların yasal süreçle karşı karşıya kalacakları ve ilgili cezai işlemlerin uygulanacağı beklenmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi