Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Samsun'da Cam Balkon Ortakları Arasındaki Anlaşmazlık Cinayetle Sona Erdi

Samsun'da Cam Balkon Ortakları Arasındaki Anlaşmazlık Cinayetle Sona Erdi


Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi ortaklar arasındaki 'alacak-verecek' anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. Bir ortak, diğerini ormanda vurarak öldürdü.

Samsun'da Cam Balkon Ortakları Arasındaki Anlaşmazlık Cinayetle Sona Erdi

Samsun'da, bir cam balkon dükkanı sahibi olan iki ortak arasında yaşanan 'alacak-verecek' anlaşmazlığı korkunç bir cinayetle sonuçlandı. Konuşmak amacıyla ormanlık alana götürülen bir ortak, diğer ortağını tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Samsun'un Canik ilçesinin Hasköy Mahallesi'ndeki bir ormanlık alanda meydana geldi. 16 Nisan Salı günü saat 23.00'ten itibaren 26 yaşındaki Muhammet Tuncel'den haber alınamayan yakınları, kayıp başvurusunda bulunmak için polise gitti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kayıp şahsın son olarak iş ortağı olan 27 yaşındaki Harun Sipahi ile birlikte olduğunu ve ardından kaybolduğunu tespit etti. Polis tarafından gözaltına alınan Harun Sipahi, birlikte cam balkon işi yaptıkları ortağı Muhammet Tuncel ile konuşmak için Hasköy Mahallesi'ndeki ormanlık alana gittiklerini ve aralarında çıkan kavgada silahla ateş ederek onu öldürdüğünü itiraf etti.

Harun Sipahi'nin olay yerini göstermesi üzerine kayıp gençin cansız bedeni ormanlık alanda bulundu ve otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderildi. Gözaltına alınan Harun Sipahi, tartışmanın 'alacak-verecek' anlaşmazlığından kaynaklandığını iddia etti.

Olayın ardından başlatılan soruşturma hala devam etmektedir. Polis ekipleri, cinayetin tüm detaylarını aydınlatmak için delilleri toplamakta ve şahıslar arasındaki ilişkiyi, çıkan kavganın nedenlerini ve cinayetin planlanma sürecini incelemektedir.

Bu üzücü olay, Samsun'da şok etkisi yaratmış ve toplumda derin bir üzüntü ve endişe uyandırmıştır. Cinayetin 'alacak-verecek' anlaşmazlığından kaynaklandığı iddiası, iş ortaklıklarının ve maddi ilişkilerin nasıl tehlikeli sonuçlar doğurabileceği konusunda bir uyarı niteliği taşımaktadır. Halk, bu tür anlaşmazlıkların şiddete dönüşmeden çözülmesi ve sorunların daha barışçıl yollarla çözüme kavuşturulması gerektiğinin altını çizmektedir.

Samsun'da yaşanan bu acı olay, toplumda adalete olan güvenin korunması ve suçların caydırıcı bir şekilde cezalandırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirmiştir. Yetkililer, olayın aydınlatılması ve adaletin yerini bulması için titizlikle çalışacaklarını ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılacağını belirtmişlerdir.

Muhabir : Aras Fırat Almaz
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi