Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sakarya'da aile faciası: Büyük oğul üvey annesini ve öz babasını, küçük kardeş ise ağabeyini öldürdü

Sakarya'da aile faciası: Büyük oğul üvey annesini ve öz babasını, küçük kardeş ise ağabeyini öldürdü


Sakarya'nın Hendek ilçesinde, bayram öncesi bir aile içinde mal varlığı sebebiyle çıkan kavgada acı bir olay yaşanmıştır. Büyük oğul, üvey annesini ve öz babasını evde silahla, kardeşi ise ağabeyini sokak ortasında kesici aletle öldürmüştür. Olay sonucunda 3 kişi hayatını kaybetmiştir.

Olay, Hendek ilçesi Akova Mahallesi'ndeki Hantek Konutları'nda meydana gelmiştir. İddialara göre, aile içinde mal varlığıyla ilgili tartışma başlamıştır. Evdeki ikinci katta çıkan kavgada Mevlüt Çelik, yanında bulunan silahıyla üvey annesi Melek Çelik ve öz babası Vahdettin Çelik'i öldürmüştür. Olay yerine gelen Selçuk Çelik ise ağabeyi Mevlüt Çelik ile sokak ortasında karşılaşarak kavga etmeye başlamıştır. Bu kavga sırasında Selçuk Çelik, ağabeyi Mevlüt Çelik'i kesici bir aletle öldürmüştür. Ancak Mevlüt Çelik'in silahından çıkan kurşun, Selçuk Çelik'i omzundan yaralamıştır. Haber verilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilmiştir. İlk müdahalenin ardından Selçuk Çelik hastaneye kaldırılmıştır.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Çelik ailesinin cansız bedenleri hastane morguna götürülmüştür. Ailenin yakınları ise olayı duyarak sinir krizi geçirmiştir. Hayatını kaybedenlerin geride fotoğrafları kalmıştır. Olayla ilgili inceleme devam etmektedir.

Muhabir : Mehmet Fatih ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi