Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun


İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlediği şenlikte yaklaşık 200 çocuğu kampüste bir araya getirdi.

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

İEÜ Beyaz Köşk Anaokulu öğrencileri ve davetli çocuklar, şenlikte şarkılar söyledi, oyun parkurlarında eğlendi, boyama yaparak sanat ve çevre temalı atölyelerde yeteneklerini sergiledi. Çocuklar, eğlenceli bir gün geçirirken aynı zamanda bilim, masal ve doğaçlama atölyelerine katılarak yeni bilgiler edindiler. İEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu da çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak etkinliğe katıldı.

İEÜ Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Ezgi Oral Bozkurtoğlu, İEÜ'nün Avrupa Çocuk Üniversiteleri Ağı'na (EUCUNET) üye olduğunu belirtti. Çocukların ihtiyaçlarını gözeterek daha mutlu ve sağlıklı olmalarını ve eşit fırsatlara erişmelerini sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Bozkurtoğlu, dezavantajlı çocukları ve gençleri destekleyen etkinliklerle çalışmaların kapsamını genişleteceklerini söyledi.

Bozkurtoğlu ayrıca, 23 Nisan Çocuk Şenliği'nden önce çocukların sanat çalışmalarından oluşan bir sergi düzenlediklerini ve bundan sonra her yıl 11 Nisan'ın "Uluslararası Çocuk Üniversiteleri Günü" olarak kutlanacağını belirtti. Bu çerçevede, çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak özel etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını ve İzmir'den tüm dünyaya güzel bir mesaj vermek istediklerini ifade etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi