Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sınav desteği

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sınav desteği


Şahinbey Belediyesi, eğitime destek sağlayarak öğrencilerin başarı seviyelerini artırmayı hedefliyor.

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sınav desteği

Liselere ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine deneme sınav setleri hediye ediliyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan ile birlikte Mehmet Uygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilere TYT Deneme kitapçıkları dağıttı.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin deneme sınavlarıyla gerçek sınava hazırlandığını belirterek, öğrencilere dağıtılan deneme kitapçığı sayısının 3 milyonu aştığını ifade etti. Amacın gençleri TYT-AYT ve LGS sınavlarına şimdiden hazırlamak olduğunu vurgulayan Tahmazoğlu, bu desteklerle öğrencilerin sınava daha iyi hazırlanacaklarını ve başarılarını artırabileceklerini dile getirdi. Ayrıca, öğrencilere dağıtılan deneme kitapçıklarının yanı sıra okuma kitapları da dağıtıldığını belirtti. Şahinbey ilçesinde şimdiye kadar 15 milyon 444 bin 086 kitap dağıtıldığı bilgisini paylaştı. Başkan Tahmazoğlu, tüm gençlere sınavlarında başarılar diledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi