Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” için yarıştılar

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” için yarıştılar


Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Millî Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nın Erzurum etabının ödül töreni, Müdürlüğün toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” için yarıştılar

Ödül törenine İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Emirhan Tanay, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Görsel Sanatlar, Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri ile Yeşilay temsilcilerinden oluşan jüri tarafından yapılan açıklamaya göre, yarışmanın Görsel Eserler alanında ilkokul kategorisinde Köprüköy Yağan Cumhuriyet İlkokulu'ndan Sümeyya Yeğen, ortaokul kategorisinde Olur TOKİ Yatılı Bölge Ortaokulu'ndan Rabia Alver ve lise kategorisinde ise Yakutiye Rabia Hatun Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Ebrar Onay birinci oldu. Edebî eserler alanında ise ortaokul kategorisinde Karayazı Ağaçlı İsa Orman Ortaokulu'ndan Nehir Oran ve lise kategorisinde Oltu Fen Lisesi'nden Sinem Şimşek birinci oldu. Ödül töreninde birinci olan öğrencilere çeşitli ödüller takdim edildi ve İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi