Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Rize’de otomobilin çarptığı yabancı uyruklu 2 kadın yaralandı

Rize’de otomobilin çarptığı yabancı uyruklu 2 kadın yaralandı


Rize'nin Yeniköy Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde, yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen 2 yabancı uyruklu kadın otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Rize’de otomobilin çarptığı yabancı uyruklu 2 kadın yaralandı

Olay, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. M.K. adlı sürücünün kullandığı 53 AC 122 plakalı araç, sahile geçmeye çalışan Gürcistan uyruklu M.M. ve O.K. isimli 2 kadına çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak çevredeki hastanelere sevk etti. O.K.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği, M.M.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücü M.K. daha sonra karakola giderek teslim oldu.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı. Yetkililer, kazanın detaylarını ve sorumluluğu belirlemek için gerekli adımları atacaklardır. Yaya güvenliğinin önemi bir kez daha vurgulanmaktadır, sürücülerin yaya geçitlerine öncelik tanımaları ve yayaların güvenli bir şekilde karşıya geçebilmeleri için dikkatli olmaları gerekmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi