Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti

Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti


ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, "Matematik Cevherleri Yarışıyor" etkinliği kapsamında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti

Törene ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, ZBEÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyeleri, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adnan Karakurluk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışma, Zonguldak genelindeki devlet ve özel okullarda eğitim gören 4. sınıf ile 7. ve 8. sınıf öğrencilerini kapsıyordu. Öğrenciler, matematik öğretim programındaki kazanımlarını ölçmek, gelişimlerini takip etmek ve eksikliklerini gidermek amacıyla sınava tabi tutuldu. Etkinlikte dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Rektör Özölçer, törende yaptığı konuşmada, ZBEÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen etkinliğin önemine vurgu yaptı. Dereceye giren öğrencileri tebrik ederek eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi. Törene katılan diğer yetkililer de öğrencileri kutlayarak emeklerinden dolayı teşekkür etti.

"Matematik Cevherleri Yarışıyor" etkinliği, matematik alanındaki yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi ve desteklenmesi amacıyla düzenlenen önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi. Öğrencilerin matematik becerilerini geliştirmelerine ve motivasyonlarını artırmalarına katkı sağlaması hedeflenen etkinlik, matematik alanında başarılı olan öğrencilerin ödüllendirilmesi ve teşvik edilmesi amacını taşıyordu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi