Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Rektör Levent, KAP kapsamında emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti

Rektör Levent, KAP kapsamında emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti


Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı'na kabul edilen 21 üniversite arasında yer alarak Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Rektör Levent, KAP kapsamında emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti

Bu başarıda katkısı olan Kalite Komisyonu, Eğitim-Öğretim Komisyonu, Araştırma-Geliştirme Komisyonu, Toplumsal Katkı Komisyonu ve Kalite Koordinatörlüğü üyelerine Rektör Prof. Dr. Akın Levent tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Rektör Levent, üniversitenin YÖKAK tarafından akredite edilme başarısını gösterdiğini belirterek, bu süreçteki özverili çalışmalarından dolayı tüm akademik ve idari personele, öğrencilere ve paydaşlara teşekkür etmiştir. Kurumsal akreditasyonun, üniversitenin "Anadolu'da bir dünya üniversitesi" vizyonunu destekleyerek ulusal ve uluslararası tanınırlığına önemli katkı sağlayacağını vurgulamıştır.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, üniversitede oluşturulan kalite kültürünün sürekli iyileştirme odaklı ve sürdürülebilir bir şekilde tüm süreçlere yansıtılacağını ifade etmiştir. Bu belgeyle birlikte Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, kalite standartlarına uygun bir eğitim-öğretim ve araştırma ortamı sunma hedefine daha da yaklaşmış ve kurumsal kalitesini kanıtlamıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi