Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti

Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti


Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜ Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Metin Zeyveli ve Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Yılmaz'ı, yaptıkları çalışmalar nedeniyle aldıkları Patent Belgesi ile onurlandırdı.

Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti

Rektör Kırışık, Zeyveli ve Yılmaz'ı Rektörlük makamında ağırladı. Gerçekleşen görüşmede, Zeyveli ve Yılmaz, yaptıkları çalışmalar hakkında Rektör Kırışık'a detaylı bilgi sundu. Zeyveli'nin geliştirdiği "Şerit Şarjör Dolum Makinası" ve Yılmaz'ın geliştirdiği "PID Tabanlı Portatif İnkübatör Cihazı" üzerine bilgi paylaşıldı.

Rektör Kırışık, buluş sahibi akademisyenlere teşekkür ederek, Zeyveli ve Yılmaz'ın başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu tür yenilikçi projelerin desteklenmesinin önemine işaret eden Rektör Kırışık, "Karabük Üniversitesi, bilime ve bilim insanlarına her türlü desteği sağlamaya ve bunu geliştirmeye devam edecektir" dedi.

Görüşmenin ardından Rektör Kırışık, akademisyenlere buluşlarının patent belgelerini takdim etti.




Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi