Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
"YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu" hizmete açıldı

"YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu" hizmete açıldı


Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin talebi üzerine Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nda bir Öğrenci Çalışma İstasyonu açtı.

Bu istasyon, ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu'nun ardından öğrencilerin talebi doğrultusunda yapıldı. İstasyon, YHT Gar Metro İstasyonu'nda bulunuyor ve 300 metrekarelik bir alana yayılmış durumda.

Yeni çalışma istasyonu, öğrencilere ücretsiz hizmet sunuyor ve Başkent'te yaşayan tüm öğrencilerin kullanımına açık. İstasyonda 70 metrekarelik sessiz çalışma alanı, 60 metrekarelik toplu çalışma alanı, 50 metrekarelik kitap okuma alanı, 60 metrekarelik dinlenme alanı ve 60 metrekarelik bir toplantı odası bulunuyor. Öğrenciler, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ücretsiz internet hizmetinden de faydalanabiliyor.

Bu yeni çalışma istasyonu, öğrencilerin ders çalışma, grup çalışmaları yapma, kitap okuma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak ve ihtiyaçlarına cevap vermek için bu tür hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi