Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
"Edremit Kitap Dostları Projesi " şampiyonlar ödüllerdirildi

"Edremit Kitap Dostları Projesi " şampiyonlar ödüllerdirildi


Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Edremit Kitap Dostları" Projesi kapsamında düzenlenen 1. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül töreninde, kitaplarını okuyarak online sınavda ilk üç dereceye giren öğrencilere bisiklet, drone ve akıllı saat gibi hediyeler takdim edildi.

Ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, öğrencileri tebrik ederek kitap okumanın birçok faydası olduğunu ve her zaman bu faydaları göreceklerini ifade etti. Proje ve yarışmaların okullarda kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, öğrencilerin büyük ilgi gösterdiklerini vurguladı.

Ödül töreninde, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Şube Müdürleri Ahmet Can, Bülent Delice ve İlter Şendur ile hayırsever Fernur Sözen, ödülleri öğrencilere takdim etti. Bu tür projeler, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek, okuma kültürünü geliştirmek ve öğrenciler arasında rekabeti teşvik etmek amacıyla düzenlenen önemli etkinliklerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi