Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Pursaklar’da görgü kuralları eğitimi

Pursaklar’da görgü kuralları eğitimi


Ankara Pursaklar Belediyesi, Hanım Evleri'nde kadınlara yönelik düzenlediği zarafet, nezaket ve görgü kuralları kursuna vatandaşlardan yoğun ilgi alıyor.

Pursaklar’da görgü kuralları eğitimi

Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal ve kişisel gelişimine destek olmak amacıyla 76 farklı branşta 307 kurs düzenlemektedir. Zarafet, nezaket ve görgü kuralları konulu kurs, ilk gününden itibaren kadınlar arasında büyük ilgi görmüştür.

Pursaklar Belediyesi, Nezaket Okullarında minik öğrencilere adab-ı muaşeret eğitimi vermeye başlamış ve bu hizmeti evlerinde de alabilmelerini sağlamak için zarafet, nezaket ve görgü kuralları eğitimi veren kurslar düzenlemiştir. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, geleceği şekillendirecek olan kadınlara zarafet, nezaket ve görgü kurallarını öğretmeyi hedeflediklerini belirtmiştir. Aynı zamanda, hanımların ev ortamında çocuklarını doğru ve güzel bir şekilde yetiştirmelerine destek olacaklarını ifade etmiştir.

Başkan Çetin, toplumun temel taşı olan kadınların zarafet, nezaket ve görgü kuralları eğitimi alarak birbirlerine saygı duyan, değer veren ve sosyal açıdan güçlü bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulamıştır. Pursaklar'da geleceğe bırakılacak en değerli hazinenin, kendini iyi ifade edebilen, dürüst, çalışkan, ahlaki ve milli değerlere sahip nesiller olduğunu belirtmiştir. Bu nedenle, kadınlara verilen eğitimlerle bu hedefe ulaşmayı sürdüreceklerini ifade etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi