Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Polisten hırsızlara özel harekat destekli operasyon

Polisten hırsızlara özel harekat destekli operasyon


İstanbul'un Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Bakırköy ilçelerinde gerçekleşen 10 ayrı hırsızlık olayıyla ilişkili olduğu belirlenen 9 suçlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Polisten hırsızlara özel harekat destekli operasyon

Yakalanan şüpheliler arasında, hapis cezası kesinleşmiş olan 2 kişi de bulunuyordu. Özel harekat polisi destekli operasyon anları da kaydedildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Büyükçekmece, Esenyurt, Avcılar, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Bakırköy ilçelerinde iş yerlerinden, kuyumculardan ve evlerden gerçekleştirilen hırsızlık, araç hırsızlığı ve plaka çalma gibi suçlara karışan 2 şüpheliyi yakalamak için bir süredir çalışma yürütüyordu. Operasyon kapsamında Sipan K. isimli şüphelinin 36 ayrı suç kaydı bulunduğu ve 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. İkinci şüpheli Sabri S.'nin ise 2 ayrı aranması olduğu ve 4 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi.

Polis ekipleri, tespit edilen şüphelilerin evlerine özel harekat polisi desteğiyle operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 9 kişi yakalandı ve yapılan ikamet aramalarında 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet Utaş marka uzun namlulu silah, 77 adet fişek, 8 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet takip cihazı, 624.150 TL nakit para, 7.200 dolar, 1 adet kolye, 1 adet yüzük, 1 yarım altın ve 1 adet bilezik ele geçirildi.

Yakalanan 9 şüpheli, Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından adli makamlara teslim edilerek gerekli yasal işlemlerin yapılması için teslim edildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi