Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Polisin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları

Polisin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları


Eskişehir'de polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda, toplam 21 olayda 36 şüpheliye işlem yapıldı.

Polisin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları

Belirli bir dönem içinde Eskişehir genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele amacıyla çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde ticareti suçundan 5 olayda 12 şüpheliye işlem yapıldı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 11'i tutuklanırken, 1 şüpheli serbest bırakıldı. Ayrıca, uyuşturucu madde kullanma suçundan 16 olayda 24 şüpheliye işlem yapıldı. Toplamda 21 olayda 36 şüpheliye işlem yapıldı. Mahkemeye sevk edilen 11 şüpheli tutuklandı, 25 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Bu çalışmalar kapsamında, şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda toplamda 1 kilo 356 gram bonzai, 134 adet sentetik ecza hap, 95.63 gram metamfetamin, 21 adet ecstasy hap, 4 adet hassas terazi, 1.44 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Bu bulunan maddeler ve silahlar delil olarak değerlendirilecek ve ilgili yasal süreçlerin ardından gerekli adli işlemler yapılacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi