Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Polisin kemer konusunda uyarısı facianın önüne geçti

Eskişehir'den Kütahya'ya gitmekte olan bir otobüs, yolda kaza yaptı ancak yolcuların tamamının emniyet kemeri takması sayesinde kazada sadece 3 kişi yaralandı.

Polisin kemer konusunda uyarısı facianın önüne geçti

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün Kurban Bayramı trafik tedbirleri kapsamında 12-23 Haziran tarihleri arasında yaptığı uygulamalar çerçevesinde, 21 Haziran günü saat 15.30'da Kütahya istikametine gitmek üzere yola çıkan otobüsteki sürücü ve yolcular, polis ekipleri tarafından emniyet kemeri kullanımı konusunda bilgilendirilmişti.

Otobüs, Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden çıkış yaptıktan sonra Kütahya'da kaza yaptı. Kazada 3 yolcu yaralandı ancak daha ciddi yaralanmaların önüne geçildi. Otobüs yolcuları, Eskişehir'deki bilgilendirme sonrasında kemerlerini takarak seyahat ettiklerini ve bu sayede kazada emniyet kemerlerinin büyük bir koruma sağladığını belirttiler. Yolcular, Eskişehir'de bilgilendirme yapan trafik polislerine teşekkür ettiler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi