Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Polis uyuşturucu ve silah ele geçirdi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde gerçekleştirilen operasyon hakkında bilgi verilmiştir. Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, M.E.B, A.T ve M.M. isimli şahısların evlerinde arama yapmıştır.

Polis uyuşturucu ve silah ele geçirdi

Yapılan aramalarda 209 gram sentetik kannabinoid madde, 2.60 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 1 adet tabanca, 3 adet fişek ve 1 adet şarjör ele geçirilmiştir. Bu buluntular, uyuşturucu madde ve silah bulundurma suçlarına işaret etmektedir.

A.T ve M.M. isimli şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Tutuklama kararı, şüphelilerin suçlarıyla ilgili delillerin bulunması, kaçma riski veya suçun tekrarlanma ihtimali gibi nedenlerle alınmış olabilir.

Bu operasyon, uyuşturucu madde ticareti ve silah kaçakçılığı gibi suçlarla mücadele kapsamında yapılan önemli bir adımdır. Emniyet güçleri, bu tür operasyonlarla toplumun güvenliğini sağlamak ve suçla mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürmek amacıyla çalışmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi