Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Polis memurunun dikkatinden kaçmayan 3 kadın şüpheli suçüstü yakalandı

Polis memurunun dikkatinden kaçmayan 3 kadın şüpheli suçüstü yakalandı


Bilecik'in Bozüyük ilçesinde polis memurunun dikkatini çeken 3 kadın şüpheli, hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri gerekçesiyle suçüstü yakalandı.

Polis memurunun dikkatinden kaçmayan 3 kadın şüpheli suçüstü yakalandı

Polis memurunun ihbar üzerine olay yerine gitmesiyle birlikte, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve şüphelileri yakaladı. Araştırmalar sonucunda, hırsızlık olayının gerçekleştiği ikametin kapısını açmak için kullanılan plastik şeffaf aparat da bulunarak delil olarak muhafaza altına alındı. Şüpheli 3 kadının daha önce de birçok hırsızlık suçundan kaydı olduğu tespit edildi.

Şüpheli 3 kadın hakkında evden hırsızlık, mala zarar verme ve konut dokunulmazlığının ihlali gibi toplam 3 ayrı suçtan yasal işlem başlatıldı. Tutuklanmalarının ardından, şüpheliler Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Bu olayın ardından yetkililer, hırsızlık gibi suçların önlenmesi ve toplum güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirleri almaya devam edeceklerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi