Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Polis 500 bin TL değerinde kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirdi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından yapılan bir operasyonda, halk sağlığını korumak ve haksız kazancı engellemek amacıyla merdiven altı olarak tabir edilen yerlerde üretilen kaçak cinsel içerikli ürünleri piyasaya sürmeye çalışan şüphelilere yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.

Polis 500 bin TL değerinde kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirdi

Yapılan çalışmalar kapsamında, 5 iş yeri, 2 ikamet, 3 depo ve 1 araçta yapılan aramalarda, piyasa değeri 500 bin TL olan 6 bin 742 kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Bu konuyla ilgili olarak 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı ve 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, halk sağlığını tehlikeye atan kaçak ürünlerin piyasaya sürülmesini engellemek ve suçluları adalet önüne çıkarmak amacıyla gerçekleştirilen önemli bir operasyondur. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, bu tür suçlarla mücadelesini sürdüreceğini ve halkın güvenliğini sağlamak için çalışmalarına devam edeceğini vurgulamıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi