Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Pikap ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Seydişehir ilçesindeki Necati Kalaycıoğlu Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, plakası belirtilmeyen motosikleti kullanan Erol Büyükfişenk, V.M.A. idaresindeki 42 ATM 134 plakalı pikap ile çarpıştı.

Pikap ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Çarpışma sonucunda motosiklet sürücüsü yere savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Erol Büyükfişenk'in hayatını kaybettiğini belirledi. Erol Büyükfişenk'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazaya karışan pikap sürücüsü V.M.A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kazanın ardından yapılan incelemelerde, Erol Büyükfişenk'in ahırda hayvanlara baktığı ve pastaneden yiyecek bir şeyler alıp çalıştığı yere gitmek üzere yoldayken kaza geçirdiği öğrenildi. Erol Büyükfişenk'in aldığı poğaça ise kaza yerinde dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi