Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Pendik'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü su kanalına uçtu: 1 yaralı

Pendik'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü su kanalına uçtu: 1 yaralı


Pendik'te bir hafif ticari araç sürücüsü, seyir halindeyken aracın kontrolünü kaybederek su kanalına düştü. Kazada sürücü hafif yaralanırken, olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik'te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü su kanalına uçtu: 1 yaralı

Olay, geçtiğimiz gün Pendik Güllübağlar Mahallesi'nde, Laleli Sokak üzerinde saat 15.00 sularında gerçekleşti. İddialara göre, Rabia Açıkgöz'ün kullandığı Ford marka 41 ALH 1645 plakalı araç, seyir halindeyken arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolünü kaybederek önce kaldırıma çarptı, ardından da yolun ortasındaki su kanalına düştü. Kazada sürücü Rabia Açıkgöz hafif şekilde yaralanırken, yanındaki yolcuların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Çevredeki vatandaşlar, su kanalına düşen araçtaki sürücü ve yolculara ilk müdahaleyi yaparken, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı sürücüyü hastaneye kaldırırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı gören esnaf Ercan Gülenç, "Bir ses geldi, dışarı çıktık. Araba buradan dereye uçtu. İçinde bir bayan ve 4 tane çocuk vardı. Ambulansı aradık, çıkardılar. Çocuklarda bir şey yoktu ama şoför hafif yaralıydı" şeklinde ifade etti. Ayrıca, aracın su kanalına düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi