Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Pendik'te cip ile çarpışan ticari aracın sürücüsü araç içinde sıkıştı

Pendik'te cip ile çarpışan ticari aracın sürücüsü araç içinde sıkıştı


Pendik'te meydana gelen bir kaza sonucunda seyir halinde olan bir cip ile hafif ticari araç çarpışmıştır.

Pendik'te cip ile çarpışan ticari aracın sürücüsü araç içinde sıkıştı

Çarpışma sonucunda hafif ticari araç, refüjdeki beton bariyere çarparak durmuş ve sürücü araç içinde sıkışmıştır. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kurtarma çalışmaları sonucunda sıkışan sürücü kurtarılmış ve hastaneye götürülmüştür.

Kaza, Pendik'de Kurtköy-Pendik Bağlantı Yolu üzerinde saat 09.30 sıralarında meydana gelmiştir. İddiaya göre, Ayşe Ilgın S. kontrolündeki bir cip ile aynı yönde seyir halinde olan Ramazan A. yönetimindeki Fiat marka hafif ticari araç çarpışmıştır. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç savrulmuş ve refüjdeki beton bariyere çarpmıştır. Kazada hafif ticari araçta sıkışan Ramazan A. isimli sürücüyü kurtarmak için itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilmiştir. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan sürücü kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edilmiş ve hastaneye götürülmüştür.

Kaza nedeniyle yol bir süreliğine araç trafiğine kapatılmış, ancak kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik akışı normale dönmüştür. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılmış olabilir, ancak bu ayrıntıya dair bilgi verilmemiştir. Kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi