Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
PAÜ başarılı akademik çalışma ve hizmetleri ödüllendirecek

PAÜ başarılı akademik çalışma ve hizmetleri ödüllendirecek


Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF), çeşitli kategorilerden oluşan "Ödül Kılavuzu" hazırlayarak 2025 yılında ilk ödülünü vereceğini duyurdu.

PAÜ başarılı akademik çalışma ve hizmetleri ödüllendirecek

Bu kılavuz, fakülte bünyesinde görev yapan akademik ve idari personel, öğrenciler, mezunlar ve iş birliği yapan dış paydaşların hizmetlerinin değerlendirilerek ödüllendirilmesi esaslarını düzenlemektedir.

Ödül Kılavuzu, Pamukkale Üniversitesi'nin Kalite Politikası esaslarına uygun olarak hazırlanmıştır. Temel hedefler arasında kurum içinde teşvik sistemine katkı sağlamak ve üniversite ile şehir etkileşimini desteklemek yer almaktadır. Kılavuzda, Akademik Başarı Ödülü, Topluma Hizmet Ödülü, Kurumun İşleyiş ve Faaliyetlerine Katkı Ödülü, Akademik Vefa Belgesi, Yüksek Onur Belgesi, Başarılı Genç Akademisyen Ödülü, Akademik Yükselme Tebrik Belgesi, Denizli'ye Hizmet Ödülü gibi çeşitli başlıklarda ödüllerin verilmesi planlanmıştır.

Her yıl Şubat ayında başvuruların değerlendirileceği belirtilmektedir. Ödül Komisyonu, fakülte personeli arasından seçilen üyelerden oluşacak ve 3 yıllık bir görevle atanacaktır. Komisyon, Şubat ayı içinde yapılan ödül başvurularını değerlendirerek 3 ay içinde ödüle layık görülen adayları belirleyecektir. İlk ödüller, 2024 yılındaki hizmet ve başarıları esas alınarak 2025 yılında verilmeye başlanacaktır.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasemin Beyazıt, Ödül Komisyonu'nun özverili çalışmalarını takdir ederek, akademik kurumsallaşma adına önemli bir başarı elde ettiklerini ifade etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi