Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Parkta unutulan çanta kısa süreli paniğe neden oldu

Parkta unutulan çanta kısa süreli paniğe neden oldu


Tokat'ta bulunan Şehit Erdem Diker Parkı'nda unutulan bir sırt çantası kısa süreli paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, çantanın bir çocuk tarafından unutulduğunu tespit etti.

Parkta unutulan çanta kısa süreli paniğe neden oldu

Yeşilırmak Mahallesi'nde bulunan parkta, bankta sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar, durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Polis ekipleri olay yerine hızla intikal ederek güvenlik önlemleri aldı ve çevreyi emniyet şeridiyle çevirdi.

Ekipler, çantanın sahibini belirlemek için Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda, çantanın bir gün önce parka gelen bir çocuk tarafından unutulduğu ortaya çıktı. Kameralardaki görüntülerde, çocuğun çantasını banka koyduktan sonra oyun oynamaya daldığı ve parkı terk ederken çantasını almayı unuttuğu görüldü.

Polis ekipleri, çantayı kontrollü bir şekilde inceledi ve içerisinde çocuk kıyafetleri olduğunu belirledi. Herhangi bir olumsuz durum yaşanmadan kısa sürede olay çözüldü. Çantanın sahibini bulmak için yapılan çalışmalar devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi