Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Parkta kitap okuma etkinliği düzenlendi

Parkta kitap okuma etkinliği düzenlendi


Aydın'ın Nazilli ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "1 Kitap 1000 Pencere" kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Parkta kitap okuma etkinliği düzenlendi

Bu etkinlikte yüzlerce öğrenci, ilçe protokol üyeleri eşliğinde bir saat boyunca parkta kitap okumuştur.

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim sezonunda hayata geçirilen "1 Kitap 1000 Pencere" temalı okuma etkinliği, Sümerpark Alanı'nda gerçekleştirilmiştir. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek'in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır.

Etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, farklı alanlarda birçok projenin hayata geçirildiğini belirterek, sene boyunca akıl oyunları, trafik eğitimi, şiir, müzik konserleri, tiyatro gibi çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiğini ifade etmiştir. Nazilli'nin eğitimde marka bir şehir olduğunu ve bu markayı oluşturmanın kolay olmadığını vurgulayan Şimşek, projelerin sahadan gelen geri dönüşlerle şekillendiğini ve öğrencilerin farklı alanlarda yetenek sahibi olduğunu geliştirmek için projeler ürettiklerini söylemiştir.

Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenler, bir saat boyunca kitap okumuşlardır. Yarışmaların ise 3 Mayıs Cuma günü ilkokul ve ortaokullar için Yavuz Selim İlkokulu'nda, liseler için ise aynı gün Atatürk Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirileceği ve dereceye giren öğrencilere 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ödüllerinin verileceği belirtilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi