Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Park halindeki araçlara çarpıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Park halindeki araçlara çarpıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti


Antalya'nın Serik ilçesinde, gece yarısı park halindeki otomobillere çarpan ve ardından hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden sürücünün görüntüleri güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Park halindeki araçlara çarpıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Olay, Merkez Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası belirlenemeyen araç, park halindeki 4 araca çarptıktan sonra durmadan yoluna devam etti. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, otomobil çarptıktan sonra bir şey olmamış gibi yoluna devam ederek gözden kayboldu. Kaza sonucunda 4 araçta maddi hasar meydana gelirken, araç sahipleri emniyete giderek araçlarına çarpan ve kaçan sürücüden şikayetçi oldu.

Olaya tanık olan araç sahiplerinden Oğuz Ersöz, "Gece 03.55 sıralarında olmuş olay. O sıralarda olduğu için kimin çarptığı belli değil. Kameralara baktığımızda gördüğümüzde olayı gördük biz de. İnşallah tespit edilip yakalanırlar. Şahıs 4 araca vurup hiç durmadan yoluna devam ediyor. En çok da benim aracımda hasar var" şeklinde konuştu.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi