Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Özel öğrencilerden kendilerine özel pizza

Özel öğrencilerden kendilerine özel pizza


Rize'de bir pizzacı, Merkez Cumhuriyet Orta Okulu'ndaki özel eğitim sınıfı öğrencilerini ağırladı ve öğrenciler kendi pizzalarını yaparak yemekten büyük mutluluk yaşadılar.

Özel öğrencilerden kendilerine özel pizza

Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde işletmeye giderek özenle hazırlanan alanda pizzalarını yapma fırsatı buldular. Öncelikle hamur açan öğrenciler, ardından pizzalarının malzemelerini eklediler. İşletme çalışanlarının yardımıyla pişen pizzalar, birlikte tüketildi ve 12 özel öğrencinin yüzlerindeki mutluluk okunuyordu.

Cumhuriyet Orta Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Havvanur Avcı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların ilk defa pizza yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu durumun kendileri için de mutluluk verici olduğunu belirtti. Avcı, etkinliklerin öğrenciler için önemli olduğunu vurgulayarak, bu tür dış etkinliklerin öğrencilerin gelişimi açısından faydalı olduğunu söyledi ve işletmeye teşekkür etti.

Cumhuriyet Orta Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Elif Sarı da öğrencilerin temel yaşam becerilerini geliştirmek için bu tür etkinliklerin önemine değindi. Sarı, öğrencilerin ilk defa pizza yapma deneyimini yaşadıklarını ve bu tür etkinliklerin öğrencilerin hayatında olumlu etkiler bıraktığını ifade etti. Ayrıca, öğrencilerin mutfak becerilerini geliştirmeyi amaçladıklarını ve onların temel yaşam becerilerini hayatlarına yaymalarının önemli olduğunu belirtti.

İşletme çalışanı Elif Özcan Mahmut ise sadece kadınların çalıştığı işletmelerinde çocukların mutluluğunu sağlamayı hedeflediklerini ve bu tür etkinliklerle çocukların hayatında olumlu izler bırakmayı amaçladıklarını ifade etti. Mahmut, diğer işletmelere de bu tür etkinlikleri düzenlemeleri çağrısında bulunarak, özel çocukların potansiyelini keşfetmelerini ve özgüven kazanmalarını istediklerini söyledi. Ayrıca, bu tür etkinliklerin daha sık yapılacağını ve özel çocuklar için öncü olmayı hedeflediklerini belirtti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi