Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Oturma izni olmayan arkadaşının yakalanmasına kızan şahıs ev sahibine kurşun yağdırdı

Oturma izni olmayan arkadaşının yakalanmasına kızan şahıs ev sahibine kurşun yağdırdı


Dün akşam Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde bir olay yaşandı.

Oturma izni olmayan arkadaşının yakalanmasına kızan şahıs ev sahibine kurşun yağdırdı

Oturma izni olmayan yabancı uyruklu bir kişinin ev sahibini şikayet etmesi üzerine, şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Ancak birkaç gün sonra olay yerine gelen bu kişi, ev sahibiyle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce, şüpheli şahıs silahını çekerek rastgele ateş etti. Ev sahibi ve oğlu, seken mermilerin etkisiyle hafif yaralandı. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ev sahibi Mehmet Demir, yaşanan olayı anlattı. Oturma izni olmayan yabancı uyruklu bir kişinin, bir süre önce polise şikayet edildiğini belirtti. Ardından bu kişinin arkadaşıyla birlikte eve geldiğini ve uyuşturucu kullandıklarını tespit ettiklerini söyledi. Ev sahibi, bu kişilere evden çıkmalarını söylediğinde, saldırganın kendisine saldırdığını ve silahını çıkardığını ifade etti. Demir, kaçarken şahsın silahını ateşlediğini ve ardından kayıplara karıştığını belirtti. Kendisi ve oğlunun hafif yaralandığını ve hemen hastaneye giderek şikayetçi olduklarını aktardı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlatmış durumdadır. Şüpheli şahsın yakalanması için gerekli çalışmaların sürdüğü bildirildi. Ev sahibi ve oğlunun yaşadığı yaralanmaların tedavi edildiği ve durumlarının iyi olduğu belirtilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi