Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Otomobillerin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi Karayokuş köyü yakınlarında, kafa kafaya çarpışan iki otomobilde 3 kişi, arasında 2 yaşında bir bebek olmak üzere yaralandı.

Otomobillerin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Kaza, S.Ö. yönetimindeki 51 BC 951 plakalı otomobilin henüz belirlenemeyen bir nedenle karşı yönden gelen O.Ç.'nin kullandığı 03 ADJ 034 plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada, O.Ç. ile birlikte İ.Ç. ve Y.E. adlı kişiler yaralandı. Yaralılar, çevrede bulunan kişilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı. Detaylı bir soruşturma yapılacak ve kaza nedeni belirlenmeye çalışılacaktır. Kaza ile ilgili daha fazla bilgi veya yaralıların durumu hakkında ayrıntılı bilgi verilmemiştir.

Kaza sonucu yaralanan kişilere acil şifa dileriz. Yetkililer, bu tür kazaların önlenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi