Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı


Karaman'ın Alişahane Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde akşam saat 22.45 sıralarında bir kaza meydana geldi.

Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Olayda, B.Ş. (19) tarafından kullanılan 70 ABM 210 plakalı Volkswagen marka otomobil ile M.A. (32) tarafından yönetilen 70 AY 774 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü metrelerce ileriye fırladı ve ağır yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsüne sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı ve ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kazanın etkisiyle yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak olay yeri inceleme ekibinin kaza yerinde yapmış olduğu incelemenin ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili olarak tahkikat başlatılmıştır. Detaylı incelemeler sonucunda kaza nedenleri daha sonra belirlenecektir. Gelişmeler hakkında güncel bilgileri yerel haber kaynaklarından takip edebilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi