Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Otomobil kamyonete çarptı: 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir otomobilin akaryakıt istasyonundan D-400 kara yoluna çıkan bir kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Otomobil kamyonete çarptı: 2 yaralı

Kaza, gece saatlerinde Manavgat Alanya istikameti D-400 kara yolunda gerçekleşti. İddiaya göre, Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyir halinde olan 32 ACC 944 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Ali D., Aşağı Işıklar kavşağını geçtikten sonra yolun sağ tarafında bulunan akaryakıt istasyonundan D-400 kara yoluna çıkan 07 JS 558 plakalı kapalı kasa kamyonete arkadan çarptı.

Kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Ali D. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Nazım E. yaralandı. Olay yerine gelen vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu tür trafik kazaları, dikkatsizlik, hız ihlali veya yol kurallarına uymama gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Sürücülerin dikkatli olması, trafik kurallarına uyması ve güvenli sürüş prensiplerine riayet etmesi önemlidir. Kazaların önlenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması adına otoriteler tarafından düzenli olarak denetimler yapılır ve gerekli tedbirler alınır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi