Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile görüştü

ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile görüştü


ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ı ziyaret etti.

ÖSYM Başkanı Ersoy, Rektör Kırışık ile görüştü

Ziyarette, ÖSYM ve üniversite arasında akademik yapı, araştırma projeleri ve ÖSYM sınavlarının verimliliği konuları üzerine görüş alışverişi yapıldı. Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesi'nin 2-3 Mart tarihlerinde gerçekleştirdiği Sosyalfest programı hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindeki heyet, Rektör Kırışık'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ayrıca, Karabük Üniversitesi'nin başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği kapsamlı organizasyon olan Sosyalfest'i takdir ettiler ve bu etkinlik için özel olarak hazırlanan montları giyerek desteklerini gösterdiler.

ÖSYM Başkanı Ersoy, şeref defterini imzaladıktan sonra Rektör Kırışık ile birlikte Karabük Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda e-sınav sisteminin uygulanması için incelemelerde bulundu. Ayrıca, Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü'nü de ziyaret ettiler. Bu ziyaretler, ÖSYM'nin e-sınav sisteminin Karabük Üniversitesi'nde uygulanması konusunda yapılan planlamaları desteklediğini göstermektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi