Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
ÖSYM Başkanı Ersoy, BARÜ’yü ziyaret etti

ÖSYM Başkanı Ersoy, BARÜ’yü ziyaret etti


ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'u ziyaret ettiği belirtilmektedir.

ÖSYM Başkanı Ersoy, BARÜ’yü ziyaret etti

Ziyaret sırasında, BARÜ Rektör Yardımcıları, Genel Sekreter, ÖSYM Bartın METEKSAN Görevlisi, ÖSYM Başkan Yardımcıları ve Başkan Danışmanı da hazır bulunmuştur. Ziyarette, ÖSYM'nin sınav süreçleri, teknolojik altyapısı, güvenlik önlemleri ve aday memnuniyeti gibi konular ele alınmış ve iki kurum arasında ortak çalışmaların yapılması konuşulmuştur.

Rektör Uzun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ÖSYM'nin ulusal ölçekte önemli bir kurum olduğunu ve önemli çalışmalar yaptığını belirtmiştir. Ayrıca, hizmet süreçlerinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğunu ve ÖSYM Başkanı Ersoy'a nazik ilgisi için teşekkür ettiğini ifade etmiştir.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ersoy ise Rektör Uzun'a yakın ilgisi ve misafirperverliği için teşekkürlerini iletmektedir.

Daha sonra, ÖSYM Başkanı Ersoy ve beraberindekiler, Kutlubey Yerleşkesi'ndeki Kütüphane Binası'nda yer alan ÖSYM Bürosu'na geçerek bir dizi görüşme ve inceleme yapmışlardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi