Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Osmaniye Valisi, alevlere teslim olan konteyner kentte incelemelerde bulundu

Osmaniye Valisi, alevlere teslim olan konteyner kentte incelemelerde bulundu


Osmaniye'de Karaçay konteyner kentinde meydana gelen yangın sonucunda zarar gören konteynerleri ziyaret etmek için Vali Erdinç Yılmaz incelemelerde bulundu.

Osmaniye Valisi, alevlere teslim olan konteyner kentte incelemelerde bulundu

Öğle saatlerinde çıkan yangın sonucunda 8 konteyner zarar görmüştü. Vali Yılmaz, yangın bölgesinde konteynerleri kullanamaz hale gelen vatandaşlarla bir araya gelerek onlara moral verdi. "Canınıza zarar gelmesin, üzülmeyin, hemen en iyi şekilde kurarız" diyerek desteklerini ifade etti.

Vali Yılmaz, yangında zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Yardımcıları Hakan Yavuz Erdoğan ve AFAD İl Müdürü Selami Kılıçel'den yangın hakkında bilgi alan Vali Erdinç Yılmaz, "Burada kalan hemşerilerimize çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 4 konteyner tamamen yandı, 4'ü de hasar aldı. Yenilerini hemen kurma çalışmalarını başlattık. Tahkikat başlatıldı ve yangının muhtemelen elektrik kaynaklı olduğunu düşünüyoruz. Rabbim beterinden saklasın, hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

Yangın sonucunda zarar gören konteynerlerin en kısa sürede yeniden kurulması için çalışmalar başlatılmıştır. Vatandaşların ihtiyaçları ve mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli adımlar atılacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi