Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Osmancık’ta yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Osmancık’ta yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı


Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı ve kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Osmancık’ta yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kaza, öğle saatlerinde D-100 Karayolu Emniyet Kavşağı'nda gerçekleşti. Amasya'dan İstanbul istikametine seyreden Serkan Gürel'in yönetimindeki 05 HN 700 plakalı yolcu otobüsü ile Salim Yapıcı'nın (70) kullandığı 19 HA 099 plakalı otomobil, ışıklı kavşakta çarpıştı.

Kazanın ardından sağlık ekipleri, polis ve kaza kırım ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda ağır yaralanan Salim Yapıcı sıkıştığı yerden çıkarılarak ilk müdahalesi yapıldıktan sonra önce Osmancık Devlet Hastanesi'ne, ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada otobüste bulunan küçük yaşta bir çocuğun da çarpışmanın etkisiyle yere düştüğü ve tedbir amaçlı olarak Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, yapılan kontrollerde sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi