Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Oryantiring takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Oryantiring takımı Türkiye Şampiyonu oldu


Anadolu Üniversitesi sporcuları, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Ünilig Oryantiring yarışmasında büyük başarı elde etti.

Oryantiring takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Düzce Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmada Anadolu Üniversitesi sporcuları altın ve bronz madalyalar kazandı.

Elif Gökçe Avcı Ataman, Oryantiring Orta Mesafe Kadınlar Ferdi Kategorisi'nde birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Koray Şahin ise Erkekler Ferdi Kategorisi'nde üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı. Koray Şahin ayrıca genel sıralamada da başarılı bir performans gösterdi. Ayrıca, Elif Gökçe Avcı Ataman Oryantiring Kısa Mesafe Yarışı'nda altın madalya kazanarak bir başarı daha elde etti. Erkekler Ferdi Kategorisi'nde ise Koray Şahin bronz madalya sahibi oldu.

Anadolu Üniversitesi erkek oryantiring takımı da başarılı bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Koray Şahin, Cenk Özgüler, Hüseyin Cem Ataman, Onur Altın, Mücait Özkaya, İbrahim Talha Özdemir ve Talha Günday'dan oluşan takım, altın madalyayı kazandı. Bu başarılarla birlikte Anadolu Üniversitesi sporcuları, Bulgaristan'ın Bansko kentinde düzenlenecek olan Dünya Üniversiteler Oryantiring Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. Elif Gökçe Avcı Ataman, Koray Şahin ve diğer sporcular, temsil ettikleri üniversite ve Türkiye adına yarışacaklar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi