Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Orman işletme personeline kadastro ve mülkiyet konulu eğitim düzenlendi.

Orman işletme personeline kadastro ve mülkiyet konulu eğitim düzenlendi.


Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü personeline kadastro ve mülkiyet konularında eğitim verdi.

Orman işletme personeline kadastro ve mülkiyet konulu eğitim düzenlendi.

Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü, 2024 yılı iş programında yer alan 3302 sayılı yasa kapsamında çalışmalarına başlamadan önce bu eğitimi almaya karar verdi.

Eğitim toplantısına Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcısı Osman Hasırcı, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Enver Yıldırım, Bingöl'de çalışacak 64 ve 114 No'lu orman kadastro komisyon üyeleri, Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli, Bingöl Kadastro Müdürü ve kontrol mühendisleri katıldı. Toplantıda, yapılacak çalışmaların koordinasyonu, çalışma sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar ve çalışmaların mevzuata uygunluğu gibi konular ele alındı.

Bu eğitim toplantısı, Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü personelinin kadastro ve mülkiyet konularında bilgi ve yetkinliklerini artırmayı hedefledi. Çalışmaların başarılı bir şekilde yürütülmesi ve mevzuata uygun olarak tamamlanabilmesi için eğitim önemli bir adımdır. Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü, bu tür eğitimlerle personelin profesyonel gelişimine katkıda bulunmayı ve işlerin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamayı amaçlamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi