Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Orman işletme personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Orman işletme personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi


Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde görevli personele, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmiştir.

Orman işletme personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Eğitim, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Hande Acarel tarafından gerçekleştirilmiştir. Eğitim, Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak düzenlenmiştir.

Eğitimde, iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülükleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Temel iş sağlığı ve güvenliği konuları, iş kazaları, mesleki hastalıklar ve ilk yardım konuları üzerinde durulmuş ve alınması gereken tedbirler anlatılmıştır. Ayrıca, oluşabilecek kaza ve yaralanma durumlarında müdahale edebilmek için basit ilkyardım kuralları da katılımcılara aktarılarak bilinçlendirme sağlanmıştır.

Bu eğitimle birlikte Düzce Orman İşletme Müdürlüğünde görevli personelin iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi sahibi olmaları, riskleri tanımaları ve önlem alabilmeleri amaçlanmıştır. Böylece çalışanların sağlığı ve güvenliği için gerekli tedbirlerin alınması ve iş kazalarının ve mesleki hastalıkların önlenmesi hedeflenmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi