Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Öldürdükten sonra cesedi parçalanan Erva Asar’la ilgili yeni detay

Öldürdükten sonra cesedi parçalanan Erva Asar’la ilgili yeni detay


İstanbul Esenyurt'ta yaşanan dehşet verici olayda, Erva Raziye Asar isimli genç kızın cesedi parçalanarak bir inşaat alanına atıldı. Katil zanlısının, sosyal medya üzerinden kendisini kadın olarak tanıtıp genç kızı kandırdığı ortaya çıktı.

Öldürdükten sonra cesedi parçalanan Erva Asar’la ilgili yeni detay

Olay, Esenyurt’ta meydana geldi. İddiaya göre, katil zanlısı Fethi D., sosyal medyada kendisini kadın olarak tanıtarak Erva Raziye Asar'ı temizlik işi için evine çağırdı. Zanlı, genç kızı boğarak öldürdü ve cesedini 6 parçaya bölerek çöp poşetlerine koydu. Ardından, ceset parçalarını Beylikdüzü’nde bir inşaat alanına attı. Polis, kısa sürede zanlıyı yakaladı.

Erva Raziye Asar'ın sosyal medya üzerinden iş aradığı anlaşıldı. Sosyal medya gruplarında "acil aylıkçı ya da günlükçü iş arıyorum" ilanları verdiği belirlendi. Katil zanlısı Fethi D.'nin bu ilanları gördüğü ve kendisini kadın olarak tanıtıp genç kızla iletişime geçtiği öğrenildi. Zanlının, "Abimin evini temizler misin" diyerek Erva Raziye Asar'ı kandırdığı belirtildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi