Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Oğuzeli MYO öğrencilerine uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele konferansı

Oğuzeli MYO öğrencilerine uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele konferansı


GAÜN Oğuzeli MYO Özel Güvenlik ve Koruma Programı, Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) çerçevesinde "Narkogençlik Eğitim Modülü" konferansı düzenledi.

Oğuzeli MYO öğrencilerine uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele konferansı

 Konferansta, Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele konusu ele alındı.

Etkinlikte, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği yetkilileri, uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığıyla mücadele, bağımlılığın kökenleri, ülke ve bireylere olan zararları konularında bilgilendirme yaptı.

Emniyet Müdürlüğü görevlileri, konferansta gençlere uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında kendi sağlıklarını korumaları gerektiğini vurgulayarak bilgilendirme yaptı.

TUBİM Bilim Kurulu'nun katkılarıyla gençlere yönelik hazırlanan "Gençlik Modülü" Eğitim Programı kapsamında sunumlar gerçekleştirildi. Sunumlar, narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı, madde kullanımının etkileri, bağımlılıktan korunma yolları, uyuşturucu suçlarının yasal durumu, madde bağımlılığı ile mücadele merkezleri, profesyonel destek birimleri ve UYUMA Mobil Uygulaması hakkında bilgilendirme içeriyordu.

Oğuzeli MYO Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin, organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür ederek, "Geleceğimizin teminatı olan gençleri bu tür zararlı alışkanlıklardan korumak ve sevgi, saygı ve hoşgörü içinde yetişmelerini sağlamak için çaba harcıyoruz" şeklinde konuştu.

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğretim görevlisi Zeki Sunar ve öğrencileri tarafından düzenlenen konferansa öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi