Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi

Öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi


Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, liseli öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verme çalışmalarına devam etmektedir.

Öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi

Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Aydın Lisesi'nde gerçekleştirilen bir etkinlikte öğrencilerle bir araya gelmişlerdir. Konferans salonunda yapılan eğitimlerde, öğrencilere siber güvenlik, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, yasa dışı bahis ve siber zorbalık gibi konular hakkında bilgi verilmiştir.

Aydın Lisesi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilere siber suçlar ve siber güvenlik konferansının verildiği belirtilmiştir. Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele biriminden görevli polis memuru, öğrencilere siber güvenlik, güvenli internet kullanımı, telefon ve bilgisayar kullanımı konularında bilgilendirme yapmıştır.

Bu eğitimlerin periyodik olarak diğer okullarda da devam edeceği bilgisi paylaşılmıştır. Bu şekilde öğrencilere siber suçlarla mücadele konusunda farkındalık kazandırılarak, güvenli internet kullanımı ve dijital tehditlere karşı önlemler konusunda bilinçlenmeleri hedeflenmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi