Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi

Öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi


Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verilmeye devam ediyor.

Öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi

Bu kapsamda, Rekabet Kurumu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, yasa dışı bahis ve siber zorbalık gibi konular hakkında bilgi aktarıldı.

Eğitimlerin okullarda periyodik olarak devam edeceği belirtilmektedir. Bu tür eğitimler, öğrencilerin siber suçlarla karşılaşma risklerini ve bu konularla ilgili bilinçlerini artırmayı amaçlamaktadır. Siber suçlar, günümüzde giderek artan bir tehdit haline gelmiştir ve gençlerin de bu konuda bilinçlenmesi önemlidir.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu eğitimlerle öğrencilere siber güvenlik konusunda farkındalık kazandırmayı hedeflediği ve gelecekteki siber suçlara karşı daha bilinçli bir nesil yetiştirmeyi amaçladığı ifade edilmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi