Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Öğrenciler güvenli internet ve 112 ihbar hattı ile tanıştı

Öğrenciler güvenli internet ve 112 ihbar hattı ile tanıştı


Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Toplum Destekli Polislik, Siber Suçlarla Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından Malhun Hatun İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, 358 öğrenciye eğitim verdi. Eğitim programı, 10 ayrı seans halinde düzenlendi.

Öğrenciler güvenli internet ve 112 ihbar hattı ile tanıştı

Polis ekipleri, öğrencilere polislik mesleği hakkında bilgi vererek, polise güven duygusunu aşılamaya çalıştı. Aynı zamanda, güvenli internet kullanımı ve 112 ihbar hattı gibi konuları da içeren bilgilendirme yapıldı. Ekipler, minik öğrencileri bu konularda bilinçlendirerek, güvenli internet kullanımının önemini vurguladı ve acil durumlarda 112 ihbar hattının nasıl kullanılması gerektiğini anlattı.

Bu tür etkinlikler, çocuklara güvenlik bilinci kazandırmak, farkındalık oluşturmak ve onları olası tehlikeler konusunda bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilir. Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nün bu eğitim programıyla, öğrencilere güvenli internet kullanımı ve acil durumlar karşısında ne yapmaları gerektiği konusunda önemli bilgiler aktarılmış ve polise olan güven duygusu pekiştirilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi