Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Öğrenciler e-Twinning kapsamında çiftlik gezdiler

Öğrenciler e-Twinning kapsamında çiftlik gezdiler


Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü, işbirliği yaparak anaokulu ve ilkokul öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenciyi Bozyazı'daki bir çiftliğe ziyaret etti.

Öğrenciler e-Twinning kapsamında çiftlik gezdiler

Ziya Gökalp İlkokulu öğrencileri, Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Şahin, Müdür Yardımcısı Serkan Kütük, Ziya Gökalp İlkokulu Müdürü Murat Burak San ve öğretmenler eşliğinde çiftliği ziyaret etti.

Çiftlik gezisinde öğrenciler, doğayla iç içe bir gün geçirmenin yanı sıra çiftlikte bulunan hayvanları yakından tanıma ve sevme fırsatı buldular. Öğrenciler, doğal ortamlarını yakından gözlemleyerek çiftlikte yetiştirilen hayvanların yaşam ortamlarını ve tarıma verdikleri katkıyı gözlemleme şansı elde ettiler.

Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, çiftlik gezisinde öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu ve çeşitli hediyeler takdim etti. Bu sayede öğrenciler, tarım ve hayvancılık faaliyetlerini daha yakından tanıma imkanı buldular ve doğal kaynakların önemini kavradılar.

Bu çiftlik gezisi, öğrencilere doğal çevreyle etkileşimde bulunma, tarım ve hayvancılık faaliyetlerini gözlemleme ve doğal kaynakların korunmasının önemini anlama fırsatı sunarak eğitici ve keyifli bir deneyim sağladı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi