Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Oğlunun avukatlık bürosunda saklanan FETÖ/PDY üyesi yakalandı

Oğlunun avukatlık bürosunda saklanan FETÖ/PDY üyesi yakalandı


Eskişehir polisi, FETÖ/PDY terör örgütü mensubu olduğu iddiasıyla aranan bir şahsı oğlunun avukatlık bürosunda saklanırken yakaladı.

Oğlunun avukatlık bürosunda saklanan FETÖ/PDY üyesi yakalandı

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütlerinin Eskişehir'deki faaliyetlerinin tespit edilmesi ve engellenmesi amacıyla koordineli bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekipleri, aranan kişilere yönelik özel bir ekip oluşturdu. İl genelinde titiz bir çalışma yapan ekipler, FETÖ/PDY terör örgütü mensubu olduğu iddia edilen M.O. isimli bir kişinin, oğlunun avukatlık bürosunda saklandığını tespit etti.

Yapılan çalışmalar sonucunda, adli makamlardan alınan karar doğrultusunda avukatlık bürosuna ait küçük bir odada saklanan şahıs yakalandı. Şahıs, hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, cezaevine teslim edildi.

Bu operasyon, terörle mücadele kapsamında yapılan çalışmaların bir parçasıdır. Emniyet birimleri, terör örgütlerine mensup olduğu iddia edilen kişilerin yakalanması ve adalete teslim edilmesi için yoğun çaba sarf etmektedir. Bu tür operasyonlar, terör örgütlerinin faaliyetlerinin engellenmesi ve güvenlik sağlanması amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi